Úvod

Rozhovor s Davidem Kašparem

publikováno 27.03.2017

Jsem takový lonely boy, prozradila o sobě brankářská opora Hattricku David Kašpar

Zdar Davide! Na úvod taková klasická otázka, vzpomínáš na to, jak jsi se stal členem Hattricku?

Ahoj, ahoj, vzpomínám si na to, jako by to bylo dnes. V roce 2013, na zimním turnaji ve Svratce jsem chytal za klub FC Škoda Střílet, myslím že jsem tehdy v patnácti letech vyhrál brankáře turnaje a kluky z Hattricku to asi zaujalo a na příští turnaj už mě draftovali.

Jsi jediný, kdo v dresu Hattricku odehrál 100 utkání, dokonce 105 a dokázal jsi vstřelit dokonce 2 branky. Jaký zážitek za tu dobu ti nejvíce uvízl v paměti? Na co rád vzpomínáš?

Je to celkem logické, že jako brankář budu mít odehráno o něco více než ostatní hráči, ale je také pravda, že od té doby, co hraju, jsem nevynechal skoro žádný zápas v Hlinecké lize nebo turnaj jako brankář Hattricku. Co se týče těch dvou branek, tak je to určitě super pocit, zvlášť když to pomůže týmu, ale ve futsale to není zase tak neobvyklé, jako při fotbale. Těch sportovních zážitků je spousta, nejvíce ale vzpomínám na můj první turnaj, kdy jsme obsadili třetí místo, myslím si, že to byl první pohár Hattricku, dále například povedený turnaj v Sádku.

Co říkáš na uplynulou sezónu? Jak moc se letošní sezóna povedla/nepovedla?

Myslím si, že uplynulá sezona se nám nevyvedla podle představ, i když jsme prvním rokem ve vyšší soutěži, tak jsem z výsledku zklamaný, myslím, že máme na víc!

Jaký je tvůj nejméně oblíbený soupeř při futsale?

Rozhodně Benfica a určitě se shodnu s většinou našeho týmu, už dlouhodobě se nám proti tomuto týmu nedaří.

Blíží se léto a s ním i naše pouť po okolních turnajích. Jak moc se těšíš? Věříš v nějaké úspěchy?

Celý rok se těším, až zase v létě budeme vyhrávat okolní turnaje. Jsou to super strávené soboty, někdy se to tedy protáhne na celý víkend (smích), zvlášť když získáme nějaké dobré umístění, to se pak slaví, a to my umíme (smích). Byl bych rád, kdybychom překonali minulé léto v počtu pohárů, které bylo i tak úspěšné.

Čeho bys chtěl s Hattrickem dosáhnout?

Samozřejmě bych chtěl s Hattrickem postupovat soutěžemi co nejvíce, snem je divize, ale zatím musíme zůstat při zemi, hrát na co máme a postupně se zlepšovat, ale doufám, že se nám podaří postoupit do kraje a časem, kdo ví.

S jakým číslem a na jaké pozici nastupuješ při futsale a při fotbale?

Tak při futsale jako brankář mám klasické číslo 1. U fotbalu je to o něco složitější. Kvůli současné marodce ve Svratouchu občas nastupuji na pozici útočníka ale jen díky mé fyzické kondici. Jinak jsem brankář každým coulem, ale nedostávám teď tolik šancí jako dříve kvůli lepšímu konkurentovi.

Nedávno proběhly mezi hráči dotazníky. Při otázce na největšího baviče, tvé jméno padlo 6x a většinou s dodatky typu „napitej, pod parou, …“ Opravdu s tebou alkohol takto „cvičí“?

Já sám to posoudit nemůžu, ale vždy, když s klukama jdeme na pivko nebo něco slavíme tak to stojí za to. Neřekl bych že se mnou alkohol cvičí, ale mám rád dobrou náladu a s dávkou alkoholu se to samozřejmě násobí (smích) a když se někdy podívám zpětně na některá videa, tak je to opravdu sranda (veliký smích). Každopádně takových nás je v týmu více a patřičně si to užíváme.

O tobě se ví, že jsi vášnivý milovník bagrů a jeepů, a to hlavně těch na Berušce. Řekni nám něco o tomto tvém „koníčku“, proč zrovna bagry a jeepy? Máš nějaké doma?

Doufal jsem, že se této otázce vyhnu ale budiž. Když jsem byl malý tak jsem miloval bagry a asi se mi tato záliba po pár pivech znovu vrací (smích), ale doma žádné nemám, vystačím si s těmi v hospodě. Každopádně vždy jde jen o žert.

V zájmech máš uvedeno „sport, kamarádi, holky“. Takže se tě zeptám, co ty a holky? Máš nějakou známost?

Tak samozřejmě holky má rád skoro každý (smích), žádnou vážnou známost teď nemám, jsem takovej lonely boy, co žádnou známost ani nevyhledává, ale třeba nějakou děvčicu potkám už zítra, kdo ví.

Pověz nám nejvtipnější příhodu, kterou jsi s Hattrickem zažil.

Těch vtipných příhod je hodně, teď mě napadla jedna, když jsme v létě vyhráli turnaj na Křižánkách, tak na nadcházející bujaré oslavy, zpáteční cestu a after-party na koupališti ve Svratce se nedá zapomenout.

Když se řekne Hattrick Svratka, co to pro tebe znamená?

Hattrick už pro mě dávno není to, že si jdeme někdy a někam zakopat. Jsme tu super parta lidí z okolí, co spolu zažívá mnoho věcí, nejen na hřišti, takže to pro mě znamená opravdu hodně a jsem rád, že můžu kopat za Hattrick.

Co děláš ve volném čase? Navštěvuješ třeba posilovnu? Nebo děláš nějaké jiné sporty kromě fotbalu a futsalu?

Vzhledem k tomu, že chodím v Brně do školy, a ještě k tomu sem si našel brigádu tak přes týden toho volného času moc není, ale i tak se nějaký ten čas najde. Hraji tu univerzitní ligu v malé kopané, a rád si také vyrazím s přáteli večer do víru velkoměsta. Víkendy trávím s kamarády, rodinou a fotbalem. Kromě výše uvedených sportů mám rád tenis a velice rád běhám, třeba i extrémní závody. V posilovně jsem byl dvakrát v životě, z toho jsem jednou posiloval (smích) takže posilovnu nenavštěvuji.

Je o tobě známo, že jsi fanoušek pražské Sparty, co říkáš na současnou situaci ve Spartě?

Ano, fotbalové Spartě fandím, ale kvůli současným marodkám a vedení se teď Sparta nachází na špatné pozici a je jasné, že Sparta bude terčem posměchu, ale to je logické už jen kvůli postavení Sparty v českém fotbale, ale takový je fotbal a je třeba fandit dál. Já doufám, že od derby se vše posune k lepšímu, i když na titul už není moc pomyšlení.

Tvoje největší neřest?

Já a neřest?

Chtěl bys na závěr něco vzkázat fanouškům?

Chtěl bych jim poděkovat za podporu Hattricku a ať nadále fandí a sdílí s námi naše úspěchy!

Díky za rozhovor Davide, ať se daří!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

The Hattrick Times

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz