Úvod » Sponzoři klubu

Sponzoři klubu

publikováno 29.06.2017 (aktualizováno 02.01.2019)

Delta Svratka 

Dřevostavby a zahradní domky - DELTA Svratka s.r.o. - Společnost DELTA Svratka s.r.o. patří k největším tuzemským výrobcům zahradních domků, pergol, altánů a rekreačních chat v ČR. Šíře nabízeného sortimentu, doplňků a služeb je největší v ČR

KAVALE spol. s r.o. - Společnost KAVALE spol. s r.o., sídlem v Kameničkách. Hlavním předmětem činosti firmy je kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, jeklových profilů a trubek různých rozměrů.

KOVO Koukola s.r.o. - Obrábění kovů je hlavním výrobním zaměřením firmy již od roku 1995, kdy současní majitelé, bratři Aleš a Petr Koukolovi, založili ve Skleném nad Oslavou firmu Kovoobrábění. Činnost firmy byla na samém počátku zaměřena na třískové obrábění tradičními technologiemi, tedy soustružení, frézování a broušení.

ICE Industrial Services - Logo

ICE Industrial Services a.s. - Česká inzenýrská společnost, která poskytuje automatizační služby do různých oborů průmyslu.

Mias OC spol. s r.o. - Společnost Mias OC spol. s r.o. sídlem v Krouně, je přední český výrobce nábytku, který je dodávaný do významných firem v Česku i v zahraničí.

Kovo HB s.r.o. - Svratecká společnost, ketrá byla založena v roce 1993. Je to soukromá, na zákazníka orientovaná společnost se sídlem a výrobou ve Svratce. Kromě původní produkce zboží z oboru domácích potřeb realizují zakázkovou výrobu svařovaných dílů a lisovacích nástrojů.

1. Žďárská plynařská a vodařská, a.s. - Firma se sídlem ve Ž'dáře nad Sázavou, založena v roce 1998. Firma se zabývá inženýskými a dopravními stavbami. Dalším předmětem činnosti jsou zemní práce a silniční motorová nákladní doprava.

http://web.svratka.cz/znak.gif

Město Svratka - Svratka je město v kraji Vysočina, 17 km severovýchodně od Žďáru nad Sázavou, na hranicích Čech a Moravy. Městem protéká řeka Svratka. Rozloha města je 14,51 km² a počet obyvatel 1 400.

Znak obce Chlumětín

Obec Chlumětín - Chlumětín je obec v okrese Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina. Chlumětín je nejseverněji položenou obcí okresu. Má dvě osady: Krejcar – u stejnojmenného rybníka, 2 km od Chlumětína, při silnici II/343 z Hlinska do Svratky, a Paseky – ležící 1 km severně od Chlumětína, nedaleko je pramen řeky Chrudimky.

Restaurace ALVAREZ - Restaurace ALVAREZ se nachází v Ostrově nad Oslavou.

Maďarská drůbežárna a uzenářství - Tato firma je zaměřena na ty nejlepší produkty, které nabízí Maďarsko, jako například kuřata, slepice, kohouti, kachny, husy a široká škála masných výrobků. Od letošního roku je tato firma naším výhradním dodavatelem občerstvení na námi pořádané turnaje.

Restaurace U Berušky

 

 

 

 

 

 

 

Aktualita

The Hattrick Times

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz