Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Rozhovor se Zdeňkem Kalinou

publikováno 23.11.2017

Chytil jsem svoji šanci pořádně za pačesy.. říká o svém vydařeném debutu v barvách Hattricku 5 gólový střelec Zdeněk Kalina!
 

Čau Kali! Vítám Tě mezi námi! Jsi vůbec prvním hráčem, u kterého jsme museli realizovat přestup. A to ještě ke všemu od našich svrateckých konkurentů Natahari. Hned se Tě tedy zeptám, jak k tomu došlo, že jsi se stal členem Hattricku?
Ahoj Fando, děkuji za přivítání. No stalo se to úplnou náhodou, ale jako ve většině případů to bylo u flašky rumu. Po jednom domácím zápase jsme seděli v kabině a Mára s Pájou (už měli trochu pod kůží) mě oslovili, jestli bych nešel hrát za Hattrick, tak jsem jim na to kývl a oni to do mě nalili. :-)

Pověz našim fanouškům a především fanynkám, něco o sobě a trochu se nám všem představ.
Nevím odkud začít, ale když si to přeješ … je mi 26 let, pracuji ve firmě Hettich, rád se dobře a hodně najím, jsem pro každou srandu, kamarádský, romantický, veselý člověk, ale to už zavání seznamkou, takže si to musí fanynky zjistit osobně. :-D

K futsalu se vracíš po kratší pauze. Proč jsi poslední sezony za Natahri nenastupoval?
Byla to dlouhá pauza, doufám, že nebude mít vliv na mé výkony …. Nevycházel mi čas kvůli práci a nějak jsme se nedohodli.

Přišel jsi do neznáma, nebo některé kluky z Hattricku znáš?
Většinu kluků znám z velkého fotbalu, takže do neznáma jsem moc nepřišel.

Díky nějakým absencím jsi dostal důvěru hned v prvním kole krajského přeboru a tu jsi splatil 5 góly. Jak se ti hrálo při svém debutu?
Víš, jak se to říká „musíš svojí šanci chytit pořádně za pačesy“. Hrálo se mi dobře, tým makal na 110% ty góly jsou jen bonus. Jsem rád, že jsem mohl pomoct k získání 6 bodů. Určitě jsem přispěl dost i do kasy.

Pověz nám něco o prvním zápase. Výsledek 5:0 vypadá dost jednoznačně. Jak zápas probíhal? Opravdu byl tak jednoznačný v náš prospěch?
Myslím si, že celkem i byl, dali jsme gól a uklidnili se. Potom jsme přidali druhý a už jsme si to užívali. Chybičky jsme udělali, ale výborně chytající gólman nás podržel.

Jak probíhal druhý zápas? Skóre 7:4 už vypadá zajímavěji.
Ten byl z naší strany už horší, sice jsme vedli, ale potom jsme zmatkovali a soupeř toho využil. Spadlo mu tam snad všechno, do čeho praštil. Za stavu 4:4 jsme ale zabrali a dali 2 rychlé góly, pak jsme si to pohlídali.

Jak hodnotíš úroveň krajského přeboru?
Je to víc fyzicky náročně, rychlejší a důraznější. Uvidíme další zápasy, zatím jsme to zvládli a získali důležité body.

Co od svého angažmá v Hattricku očekáváš? Čeho bys chtěl s týmem dosáhnout?
Očekávám, že týmu trošku pomůžu, proto jsem taky přišel. Přehnaný cíle nemám, důležitý je se udržet v kraji. Je tady skvělá parta, takže si jdu zápasy hlavně užít.

Ve velkém fotbale Ti to letos střílí. Myslíš, že si střeleckou formu přeneseš i do haly?
S tím střílení bych tak nepřeháněl. Poslední zápasy mi zvlhnul střelecký prach. Ale pracuje se na tom, zatím se to v hale vyplácí, uvidíme, jak to bude dál.

Čím to, že jakožto rozený Svratoušák, máš fotbalově blíže ke Svratce, kde jsi strávil většinu své fotbalové kariéry?
Je tady skvělá parta už od dorostu a nějak jsem si na kluky zvyknul. Skvělé zázemí a podpora fotbalu. Svojí roli hrálo i velké hřiště, mám rád víc prostoru na place.

Jaké je Tvé oblíbené číslo a jaké číslo budeš v barvách Hattricku oblékat a proč?
Oblíbené číslo mám 7, a jelikož už bylo zabrané, tak jsem zvolil dvojnásobnou dávku oblíbenosti a budu oblékat dres s číslem 77. Doufám, že mi také přinese dvojnásobné štěstí. :-D

Jak hodnotíš, jakožto kapitán, letošní působení Svratky v podzimní části okresního přeboru?
Těžko se to hodnotí. Soutěž je dost vyrovnaná a každý bod je dost důležitý. Bohužel z některých zápasů, ze kterých jsme měli bodovat, jsme nebrali ani bod. Rozhodně ale nic nevzdáváme a nepanikaříme. Tým má svojí kvalitu, a když nebude velká marodka, tak věřím, že můžeme být rovnocenným soupeřem i pro lídry soutěže. V zimní přípravě do toho šlápneme a doufám, že bude jarní část minimálně tak úspěšná jako minulý rok.

Jaký je tvůj prozatím největší sportovní úspěch?
Největší je, že jsem ještě zdravej, už nejsem nejmladší, takže to beru jako sportovní úspěch.

Co rád děláš ve volném čase?
Moc ho není, ale když se najde tak hlavně sportuji (posilovna, squash, bazén, inline brusle, …) kino, procházky se psem, výlety, …  A nesmím zapomenout na společenské akce v Sádku. :-D

Máš nějaké oblíbené týmy?
Chelsea FC, Real Madrid. V hokeji Dynamo Pardubice

Oblíbený hráč?
Určitě C. Ronaldo a E. Hazard

Preferuješ nějakou určitou značku sportovní obuvi?
Adidas

To je ode mě vše. Děkuju za rozhovor a ať se Ti u nás daří a hlavně ať Ti to střílí!
Rád jsem si s Tebou pokecal Fando. :-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

The Hattrick Times

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery