Úvod

Rozhovor s Filipem Kaplanem

publikováno 21.09.2018

"Budu se snažit udělat všechno, abychom udělali v I. Hlinecké lize co nejlepší výsledek!!" říká druhý brankář Filip Kaplan.

 

Zdar Filipe! Na začátek se nám trochu představ a řekni nám něco o sobě.

Zdravím všechny příznivce a fanoušky Hattricku! Jmenuji se Filip Kaplan, pocházím ze Svratoucha, je mi 26 let, brankář Hattricku, (zatím) nezadaný :D Moje záliby a koníčky jsou hudba, sporty, občas i práce a hraní na PS4 (hlavně GTA :D)

Jak hodnotíš loňskou sezónu v I. Hlinecké lize?

Jelikož to byla naše první sezóna v I. Hlinecké lize, tak to bylo pro mě těžký, je vidět že mezi II. a I. ligou je obrovský rozdíl!  Dokázali jsme se tam udržet a teď už se jen těším na to, až nám začne nová sezóna!

Skončila nám letní sezóna. Jak ji hodnotíš?

Z mého pohledu ji hodnotím pozitivně! Byl jsem u dvou poháru, které jsme letos vybojovali, a to z Real Cupu ve Vítanově kde jsme se umístili na 2. místě a AC Cupu ve Světnově, kde jsme skončili na 3. místě.

Jak se těšíš na začátek té zimní?

Těším se strašně moc! Budu se snažit udělat všechno, abychom udělali v I. Hlinecké lize co nejlepší výsledek!! 

Proběhly v klubu nějaké změny před příští sezónou? Přišly nějaké posily?

Zaslechl jsem nějaké spekulace o možných přestupech, ale to bych nechal na našem vedení!

Během léta nebylo na programu jen objíždění turnajů, ale také probíhala přestavba klubovny. Řekni nám k tomu nějaké podrobnosti, jak to probíhalo, k čemu se klubovna nyní využívá a jaká byla kolaudace.

Já osobně mám obrovskou radost, že máme tak krásnou klubovnu! Výstavba klubovny proběhla v pořádku, myslím si, že jsme kluci šikovní a zvládli jsme to! Velké dík patří všem sponzorům, kteří nám s výstavbou pomohli! Klubovnu využíváme hlavně na sledovaní sportovních událostí, ale také na to abychom si tam dali nějaký to pivko a další pochoutky :D Kolaudace byla výborná, ale co se stane v klubovně zůstane v klubovně, takže toto tady rozebírat nebudu :D

Další velkou letní událostí byl 4. letní Hattrick Cup, jak probíhal? Vydařil se?

Náš turnaj je vždy dobře zorganizovaný, takže se určitě vydařil na jedničku! Jen jedna velká škoda, že se nám nepodařilo vybojovat pohár, bylo to blízko.

Zavzpomínej na své začátky v Hattricku. Jak jsi se stal členem týmu? A pamatuješ si na své první zápasy?

Přišel za mnou Tomáš Ondra a říkal mně, jestli si nechci jít zachytat do tělocvičny, a tak jsem šel no a pak jsem asi vedení zaujal výkonem a „podepsal smlouvu“ ;) První zápas si pamatuji, ale teď přesně nevím, s jakým to bylo soupeřem. Byl jsem moc nervózní ale vím, že jsme vyhráli :)

Na zádech nosíš číslo 93, proč?

Původně jsem chtěl 14, ale ta už byla obsazená, a tak jsem si vybral číslo 93, protože to nosí jeden můj oblíbený sportovec!

Jak ti kluci z Hattricku říkají a jak ta přezdívka vznikla?

Moje přezdívka je Fííí. Tu jsem si přinesl z fotbalu kde mě tam tak začali říkat!

Jakému týmu fandíš ve fotbale a proč?

Tomu nejlepšímu z nejlepších, a to AC Sparta Praha!! Když mně bylo asi cca 6 let tak jsem byl na Spartě a od té doby je to srdeční záležitost!

Když jsi ten fanoušek Sparty, jak vnímáš poslední sezony, kdy se klubu ne úplně daří? Co vidíš jako hlavní příčinu?

Vnímám to moc dobře a štve mě to... Hlavním problémem je, že se tam moc nepracuje s odchovanci, kteří nedostávají žádnou šanci, a hlavně když to vidím, že teď jsou v základní sestavě jen dva Češi, to je moc špatný...

Oblíbený fotbalista?

Sergio Ramos

Jakožto velký fanoušek Realu Madrid, jaký máš názor na přestup jeho největší hvězdy Cristiana Ronalda? Nestal se z tebe, jako z některých dalších lidí, teď fanoušek Juventusu? :D

Tenhle přestup jsem vůbec nečekal, na druhou stranu mě to úplně nevadí, jednou to přijít muselo a uvidíme, jak bude Real šlapat bez CR7.  Já nebyl fanoušek Ronalda, ale Realu, a tak to je i teď, takže nestal :D

Děláš i nějaký jiný sport kromě futsalu?

Závodně fotbal a rekreačně cyklistika, florbal, squash.

Jaké máš další zájmy?

Sledování filmů, poslouchání hudby, výlety, návštěvy hospod s kamarády :D

Oblíbené jídlo?

Kuřecí steaky

Oblíbené pití (alko i nealko)?

Pivo, Tullamore, káva, džus

Oblíbený film?

Postradatelní

Oblíbená hudba?

Linkin Park, Marpo

Tak to by bylo asi všechno, díky moc za rozhovor a ať se daří Fíí!!

Taky děkuji! Sportu zdar a futsalu zvlášť!! ;)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

The Hattrick Times

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz