Úvod » Tabulka "B" týmu » Tabulka 2018/2019 B

Tabulka B 2018/2019

publikováno 19.11.2018 (aktualizováno 07.11.2019)

Tabulka I. Hlinecké ligy po osmém kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Oflenda Hlinsko   16     14     0     2     64:35     42     prohra vyhra vyhra
2.   Matuláci Včelákov   16     13     2     1     69:20     41     vyhra vyhra vyhra
3.   Bison Steak   16     12     3     1     82:30     39     vyhra remiza vyhra
4.   Slánky Hlinsko   16     6     4     6     60:54     22     remiza vyhra vyhra 
5.   Jamaica Slaves   16     5     4     7     42:63     19     vyhra vyhra vyhra 
6.   Orel Kameničky   16     5     1     10     34:53     16     prohra prohra prohra
7.   Orchestr Vítanov   16     4     1     11     33:55     13     prohra prohra prohra
8.   Hattrick Svratka   16     3     2     11     40:64     11     prohra vyhra vyhra 
9.   Perun Hluboká   16     1     1     14     38:88     4     prohra prohra prohra

Report ze osmého kola v Hlinsku

27.1. 2018 jsme vyjeli opět do Hlinska, kde nás čekalo poslední letošní kolo, a tentokrát jsme se utkali s týmy Orel Kameničky a Oflenda Hlinsko, která vede tabulku. Za náš tým nastoupili Kaplan, Vítek, Řádek, Moučka, Jiruše, Hobza, Fousek a Jun.

Hattrick Svratka - Orel Kameničky 6:1 (2:0) - 3x Moučka, Fousek, Vítek, Jiruše

V prvním zápase jsme začali aktivněji a byl z toho hned přímý kop po faulu na Jirušeho, ke kterému se postavil Řádek ovšem trefil pouze spoluhráče, který stál před bránou. Později se do šance dostal Vítek, ale trefil jen brankáře. Po další sérií nahrávkek poslal oblouček za obranu Jun a našel krásně Hobzu, který jen těsně netrefil bránu. Po chvíli jsme si vybojovali roh, který rozehrával Moučka na Fouska a ten poslal míč do brány mezi gólmanovýma nohama. 1:0. Hned na to Hobza šel sám na brankáře, bohužel z toho gól nebyl. Chvíli poté zahrozil soupeř, kdy střela obránce z dálky skončila na břevně. Další akce byla po přihrávce Vítka na Fouska, ten ale trefil brankáře. Další gól se nám podařilo vstřelit po pěkné kombinaci Vítek – Hobza – Moučka – Jiruše, který poklízel do prázdné branky. 2:0. Opět se vydal do útoku soupeř a proti dobré střele předvedl Kaplan výborný zákrok a vytěsnil míč na spojnici. Později při špatný rozehrávce Kaplana, který hodně blbě rozehrál balón pouze na nohu soupeřova útočníka vznikl před naší brankou velký závar, který uhasil až Řádek dobrým zákrokem na čáře. Poločas. Druhý poločas jsme nezačali vůbec dobře. Hned po 2 minutách Hobza špatně pokryl náběh soupeřova obránce a ten snížil na 1:2. Pak jsme už začali opět úřadovat my. Střela Vítka překonala brankáře a už už to vypadalo, že to bude gól, ovšem na poslední chvíli zasáhl obránce soupeře na čáře a míč odkopl. Další pěkná kombinační akce na ose Moučka – Fousek – Moučka skončila gólem. 3:1. Další gól následoval z rohu, kdy Hobza výborným centrem našel Vítka a ten hlavičkou zavěsil. Při dalším útoku si narazil Moučka s Jirušem a Moučka skóroval. Po necelé minutě se akce opakovala jak „přes kopírák“, akorát byl Jiruše na druhé straně a Moučka zkompletoval Hattrick. 6:1. Nakonec si připsal ještě dobrý zákrok Kaplan, který dobře zlikvidoval střelu z blízka. Zápas skončil tedy 6:1 a po vydařeném výkonu jsme se připravovali na další zápas.

Hattrick Svratka - Oflenda Hlinso 3:5 (1:2) - Moučka, Hobza, Jun

Druhý zápas nás čekal první tým soutěže. Začali jsme tedy defenzivně a snažili se využívat protiútoky. První šance Oflendy skončila naštěstí pro nás jen na tyyči. Soupeř nás hodně zatlačil, ovšem nám se naštěstí dařilo spolehlivě bránit. Další nebezpečnou střelu zastavila tyč a dorážka pro změnu spadla pouze na spojnici. Pak přišla naše první gólová situace, Vítek našel Juna v dobré pozici, ten ovšem netrefil branku. Potom Kaplan skvěle zlikvidoval několik šancí soupeře. Pak přišel další protiútok, střelu Moučky gólman vyrazil k Junovi a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě - 1:0. Chvilku na to jsme udělali chybu uprostřed hřiště a obránce poslal míč za obranu a útočník dorazil míč do naší brány. 1:1. Další gól do naší branky padl po pěkné kombinaci, kdy si nás zkušený soupeř rozebral a dával nakonec do prázdný branky. 2:1. Za tohoto stavu skončil první poločas. Druhý poločas jsme nic nevzdali a vrhli všechny síly do útoku. To se nám vyplatilo, když z protiútoku dal gól Hobza, po přihrávce Vítka do prázdné branky. 2:2. Ještě se nám podařilo využít aktivního Moučky, který si opět narazil s Jirušem, ten mu patičkou vrátil Moučka prostřelil gólmana k tyči. 2:3. Soupeř ale hrozil dál, nebezpečnou přihrávku před bránu na volného útočníka zabrzdil Moučka faulem a byl z toho volný přímý kop, který soupeř kopl velmi dobře a prostřelil Kaplana. 3:3. Asi o minutu později musel opět Moučka faulovat a dal soupeři k dispozici penaltu, tu ovšem soupeř zahodil. Potom jsme vyrazili do protiútoku 3 na 2, Řádek míč ztratil a soupeř se ve třech řítil dopředu na jednoho obránce a dostal míč až těsně před bránu, kde se ocitl Hobza, který se vracel přez celé hřiště a bohužel nedokázal vykopnout míč z brány a byl z toho vlastní gól. Potom Oflenda ještě upravila výsledek, když si útočník navedl míč na pravou nohu a prostřelil Kaplana do protipohybu. 5:3. Do konce zápasu se toho už moc nestalo, soupeř kontroloval hru a do větších šancí jsme se už nedostali. Nutno říct že to byl jeden z nejlepších výkonů celého týmu za celou sezónu, jenom škoda, že až v posledním kole.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 7 (h5) - V prvním zápase moc práce neměl, ve druhém si to vynahradil. Předvedl spoustu dobrých zákroků. Ovšem chtělo by to zlepši komunikaci s hráči a více mluvit.

Michal Moučka 9 (so)(so)(so)(so) - 4 góly vstřelil, na další přihrál. Výborný výkon.

Tomáš Vítek 8 (so) - Také předvedl velice dobrý výkon. Byl hodně silný v soubojích 1 na 1 a hodně zlobil soupeřovu obranu svými průniky.

Vladimír Jiruše 7 (so) - Jeden gól dal a na další 3 přihrál. Dobře napadl soupeře.

Jakub Řádek 6 - Dobrý a důrazný výkon. Předvedl hodně klíčových obranných zákroků. Škoda jeho chyby v druhém zápase, kdy ztratil míč a byl z toho gól.

Jun Jan 6 (so) - Konečně vstřelil gól. Občas opět zbytečně volil přihrávku spoluhráči, místo toho aby sám vystřelil.

Miloš Hobza 7 (so) - Bojovný výkon, dobře se vracel. Jeden gól dal, ovšem mohlo jich být víc.

Michal Fousek 7 (so) - Odehrál pouze první zápas, ve kterém předvedl solidní výkon. Nabízel se, nebál se vzít na sebe zodpovědnost a zkusit 1 na 1.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po sedmém kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Oflenda Hlinsko   14     13     0     1     58:26     39     vyhra vyhra vyhra
2.   Bison Steak   14     11     2     1     70:23     35     vyhra remiza vyhra
3.   Matuláci Včelákov   14     11     2     1     57:17     35     vyhra remiza vyhra
4.   Slánky Hlinsko   14     5     3     6     50:47     18     vyhra vyhra prohra
5.   Orel Kameničky   14     5     1     8     33:46     16     prohra prohra vyhra 
6.   Orchestr Vítanov   14     4     1     9     29:46     13     prohra prohra prohra 
7.   Jamaica Slaves   14     3     4     7     35:61     13     vyhra prohra prohra 
8.   Hattrick Svratka   14     2     2     10     31:58     8     vyhra prohra prohra
9.   Perun Hluboká   14     1     1     12     36:75     4     prohra prohra prohra

Report ze sedmého kola v Hlinsku

19.1. 2018 nás v Hlinsku čekalo předposlední letošní představení. Proti nám se představili Slánky Hlinsko a Perun Hluboká.

Hattrick Svratka - Slánky Hlinsko 2:3 (0:1) - Jelínek, Kalina

V prvním zápase začal aktivněji soupeř. Během prvních 5 minut nás 2x zachránila tyč za zády Kaplana. To nás dostatečně probralo a začali jsme se dostávat do zápasu. Z čehož pramenila první naše šance, ovšem Kalina trefil pouze tyč. Poté oba týmy předvádělý vyrovnanou hru. Šance byly na obou stranách. Za zmínku stojí šance Jirušeho, který šel sám na brankáře, ale trefil pouze jeho nohu. V další naší šanci, po sklepnutí Kašpara, minul Kalina jen tešně branku. Ale přece jen jsme se v prvním poločase dočkali branky. Dlouhý balon sklepl Hobza Jelínkovi a ten střelou z lajny rozvlnil síť. Druhý poločas opět začaly aktivněji Slánky, když nás opět zachránila branková konstrukce. Poté Matoušek střelou z dálky těsně minul branku. Poté si Slánky opět vytvořily tlak a tentokrát už to skončilo gólem - 1:1. Neskládali jsme zbraně a začali jsme se opět dostávat do zápasu a přebírat iniciaituv. Fouskovu střelu vytěsnil těsně vedle branky golman a Kalinův únik také dokázal zlikvidovat. Z následné akce soupeře nás opět zachránila tyč. Do vedení jsme šli opět my, když Kocour dobře rozehrál roh na Kalinu a ten nekompromisně prostřelil vše, co mu stálo v cestě. 2:1. Vedení nám dlouho nevydrželo. Sražená střela propadla k útočníkovi soupeře a ten doklepával jen do prázdné branky. V další naší šanci selhal Jiruše, který trefil z dobré pozice jen golmana, ten okamžitě vyhodil balon a z brejku jsme  inkasovali. 2:3.

Hattrick Svratka - Perun Hluboká 7:2 (3:1) - 2x Hobza, Kalina, Jelínek, Jiruše, Fousek, Kašpar

V dalším zápase nás čekal tým Perun Hluboká. V tomto zápase nám šlo o vše, abychom měli před posledním kolem lepší výchozí pozici na chvostu tabulky. Začali jsme o dost aktivněji a tvořili si hodně šancí. Po faulu na Fouska si míč postavil Jiruše a nekompromisně uklidil míč do branky. 1:0. Další gól padl po pěkné kombinaci na ose Kašpar - Kalina - Jelínek a poslední jmenovaný prokázal, že ten den má střeleckou formu a prostřelil golmana. 2:0. Na 3:0 zvyšoval Hobza, kterého Fousek krásně našel před prázdnou brankou. Šancí bylo více, ovšem opět nás trápila střelecká impotence. A byl to soupeř, který po obrovské chybě při rozehrávce naší obrany dokázal snížit na 3:1 do poločasu. Ve druhém poločasu jsme opět byli aktivnější a tvořili si spoustu šancí. Střelu Kaliny golman dokázal pouze vyrazit před sebe a Kašpar dorazil za záda golmana - 4:1. Další naše goly přidali Fousek, Hobza a Kalina. Soupeř už dokázal jen korigovat na konečných 7:2.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 6 (h5) - S góly nemohl nic dělat. Předvedl několik dobrých zákroků. Měl dobře postavenou branku, 4. ho zachránila konstrukce.

Jiří Jelínek 8 (so)(so) - Navázal na dobrý výkon z ranních zápasů "A" týmu. Dal dva góly, v obraně byl důrazný.

Pavel Matoušek 6 - Také předvedl dobrý a důrazný výkon. Jde mu na vrub jedna branka z prvního zápasu.

Vladimír Jiruše 6 (so) - Škoda neproměnění jeho klíčové šance v prvním zápase. Jinak předvedl dobrý výkon.

Erik Kocour 6 - Odbránil si svoje, nahrál na jeden gól. Kvalitní výkon.

David Kašpar 6 (so) - Netradičně se představil "na hrušce". A popral se s tím kvalitně, jeden gól dal, sklepl spoustu balónu a vyytvořil spoustu šancí.

Zdeněk Kalina 7 (so)(so) - Škoda že ty góly byly jen 2. Ale jinak se rval o každý balon a byl hodně aktivní.

Miloš Hobza 6 (so)(so) - Dal 2 góly, taky jich mohlo být víc. Dobře pomáhal v obraně.

Michal Fousek 7 (so) - Navázal na dobrý výkon z minulého týdne. Velice silný v soubojích jeden na jednoho. Ovšem šancí taky spoáli spoustu.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po šestém kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Oflenda Hlinsko   12     11     0     1     50:21     33     vyhra vyhra vyhra
2.   Bison Steak   12     10     1     1     61:19     31     vyhra vyhra vyhra
3.   Matuláci Včelákov   12     10     1     1     50:13     31     vyhra prohra vyhra
4.   Orel Kameničky   12     5     1     6     31:36     16     vyhra vyhra prohra
5.   Orchestr Vítanov   12     4     1     7     27:41     13     prohra vyhra prohra
6.   Slánky Hlinsko   12     3     3     6     40:41     12     prohra vyhra prohra 
7.   Jamaica Slaves   12     2     4     6     29:55     10     prohra prohra prohra
8.   Hattrick Svratka   12         2     9     22:53     5     prohra prohra remiza
9.   Perun Hluboká   12     1     1     10     30:61     4     prohra prohra prohra

Report z šestého kola v Hlinsku

12. 1. 2019 vyjížděl náš tým opět do Hlinska, kde se utkal s prvním týmem tabulky - Matuláci Včelákov a s týmem, který byl o 2 příčky před námi - Orchestr Vítanov.

Hattrick Svratka - Matuláci Včelákov 1:7

Před prvním zápasem jsme věděli, že to nebude lehký soupeř, což se potvrdilo hned od začátku zápasu. Snažili jsme se být aktivní, ale bohužel střelu soupeře tečoval Jiruše jen do Matouška a byl z toho první gól. O chvilku později znovu vystřelil protihráč a opět blokující Jiruše tečoval střelu a přeloboval chytajícího Kaplana pěkně do šibenice. Po těchto dvou smolných gólech přišlo snížení. Dobře hrající Fousek vybojoval u lajny balon, rychle se s míčem rozběhl a střelou po zemi na bližší tyč se nemýlil. 1:2. Na naše snížení soupeř hned odpověděl. Střela ze střední vzdálenosti prošla Kaplanovi mezi nohama – 1:3. Potom soupeř přidal ještě 2 góly do konce poločasu. 1:5.

Druhý poločas jsme už spíše bránili, abychom neodjeli s debaklem, ale soupeř nám dal ještě 2 branky a zápas skončil 1:7. Nebyl to od nás vůbec dobrý výkon, výsledek mluví za vše.

Hattrick Svratka - Orchestr Vítanov 2:8

Druhý zápas měl být papírově vyrovnanější, ale výkon celého týmu se podepsal na tom, že opak byl pravdou. Po nedůrazném bránění Matouška, který nedokázal odkopnout balon z brankové čáry a na útočníka soupeře tak zívala jen prázdná brána – 0:1. Po chvilce opět po chybách v obraně jsme dostali góly na 0:2 a 0:3. Za tohoto stavu jsme si vytvořili menší tlak, ovšem nebezpečné střely Řádka, Jirušeho, Fouska a Vítka gólem neskončili. Nejblíže ke gólu měl Vítek, ovšem jeho střela skončila na tyči. A tak to byl soupeř, který ještě dokázal v posledních vteřinách po obrovské chybě Mládka, skórovat. Poločas 0:4. Na druhou půlku jsme zvedli hlavy a chtěli hrát naplno. Výkon se zlepšil, ale góly ne a ne padnout. Po naší ztrátě na půlce soupeře dostal útočník příliš dlouhý balon, který mohl Kaplan vzít do ruky, ovšem nepochopitelně to chtěl hrát nohama a útočník přetlačil našeho brankáře a skóroval do prázdné brány.  Za stavu 0:5 už se nám konečně podařilo snížit, když Vítek prokázal dobrou techniku a přehled, nahrál u lajny stojícímu Fouskovi, který střelou na zadní tyč z otočky překonal dobře chytajícího brankáře. 5:1. Ovšem na to soupeř dokázal odpovědět hned 2x. 7:1. Stále jsme chtěli hrát, i za tohoto stavu jsme nic nevzdali a snažili se s výsledkem alespoň něco udělat.  Odměna se dostavila, když Mládek skvělým prudkým centrem našel Jirušeho a ten z otočky z první dal pěkný gól. 7:2. Nakonec jsme soupeře pustili ještě k jedné střele a ta bohužel opět skončila za zády Kaplana. Konečný výsledek 2:8. Musíme říct, že výkony „Béčka“ v letošní sezóně jsou opravdu špatné. Musíme se vzpamatovat, zvednout hlavu a hlavně trénovat.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 3  (h5) - Po předchozích povedených výkonech to dnes nebyl vůbec dobrý výkon. Dnes neměl svůj den.

Pavel Matoušek 4 - Měl by míň křičet na spoluhráče a víc se soustředit na hru. V obraně nedůrazný a moc se nezapojoval do útoku.

Fanda Mládek 4 - Bohužel se mu dnes také moc nedařilo. Jediné pozitivum je pěkná asistence na gól Jirušeho.

Jakub Řádek 4 - Jsme u něho zvyklý na mnohem větší důraz. Častokrát se zapomněl v útoku a poté chyběl vzadu.

Tomáš Vítek 6 - Dobrý výkon, dobrá technika i přehled, to prokázal především asistencí na gól. Škoda že jeho střela skončila na tyči.

Vladimír Jiruše 5 (so)Průměrný výkon, umí zahrát lépe. Dal jeden gól.

Jan Jun 4  - Brzdil naše útoky a ztratil několikrát míč, často špatně řešil situace.

Michal Fousek 7 (so)(so) - Nejlepší výkon z celého týmu, bojoval jak vepředu, tak vzadu. Dobře se vracel s útočníky a dokázal podržet hodně balónů. Byl odměněn dvěma góly.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po pátém kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Matuláci Včelákov   10     9     1     0     43:11     28     vyhra vyhra vyhra  
2.   Oflenda Hlinsko   10     9     0     1     44:21     27     vyhra vyhra vyhra  
3.   Bison Steak Hlinsko   10     8     1     1     49:19     25     vyhra vyhra vyhra  
4.   Orel Kameničky   10     3     1     6     26:34     10     prohra vyhra prohra  
5.   Jamaica Slaves   10     2     4     4     26:40     10     prohra remiza vyhra  
6.   Orchestr Vítanov   10     3     1     6     18:36     10     prohra vyhra prohra  
7.   Slánky Hlinsko   10     2     3     5     31:36     9     prohra prohra vyhra 
8.   Hattrick Svratka   10     1     2     7     19:38         remiza prohra vyhra  
9.   Perun Hluboká   10     1     1     8     30:51     4     prohra prohra prohra

Report z pátého kola v Hlinsku

Po drobné přestávce jsme se museli opět začít soustředit na futsal, a to na další kolo I. Hlinecké ligy, kde jsme chtěli úspěšně vstoupit do nového roku. Tento náš cíl chtěli jistě překazit naši soupeři, kterými byla družstva Bison Steak Hlinsko a Jamaica Slaves.

Hattrick Svratka - Bison Steak Hlinsko 2:7

V prvním utkání nás vyzval první jmenovaný celek, a to Bison Steak Hlinsko. Jednalo se o typické utkání, ve kterém jsme mohli jen získat. To se však bohužel nestalo. Soupeř od první minuty diktoval tempo hry a dostával se do mnoha šancí, a tak se ani nemusel příliš zaměřovat na defenzivní část, kde nám dovolil také několik šancí. Tímto stylem zápas skončil stavem 2:7 (0:4), kdy za nás ve druhém poločase snižovali Miloš Hobza razantní střelou k tyči a Honza Pech po krásné kombinaci s Michalem Fouskem. Nutno říct, že zápas také mírně ovlivnilo spravedlivé vyloučení Honzy Juna již v prvním poločase po velice nebezpečném skluzu na hráče soupeře, po kterém jsme v dočasném oslabení také inkasovali.

Hattrick Svratka - Jamaica Slaves 2:2

Dalším protivníkem byl tým Jamaica Slaves. Zde bylo zapotřebí vzpamatovat se z prvního utkání a zodpovědně vlétnout do dalšího, protože proti tomuto soupeři jsme pomýšleli na všechny tři body. Zápas začal opatrně z obou stran. Pro nás bylo těžké se dostávat do šancí a soupeř mezitím hrozil jen z úctyhodných vzdáleností, se kterými neměl Kaplan problém. Zlomem se stal okamžik, kdy Pech vysunul krásným obloučkem přes obranu do samostatného úniku Moučku, kterému se podařilo napodruhé dostat míč za záda brankáře. Po tomto momentu se hra více otevřela a šancí začalo přibývat na obou stranách, nicméně stále v naší převaze. Bohužel přišlo vyrovnání ještě v prvním poločase po rohovém kopu, a to v situaci, kde jsme špatně rozebrali hráče soupeře. První poločas tak skončil vyrovnaně 1:1.

Po začátku druhého poločasu jsme začali dominovat zápasu. Dostávali jsme se do několika příležitostí a situací, které soupeř často zastavoval nedovoleným způsobem. Po jednom takovém zákroku nás mohl poslat do vedení náš matador Fanda Mládek. Jeho skvěle zahraný přímý kop ale bohužel orazítkoval spojnici branky! Nicméně to byla opravdu pohledná střela. Do vedení jsme se nakonec dostali skutečně po faulu protivníka, a to když Honza Pech se štěstím proměnil tzv. druhý pokutový kop. Následně jsme mohli přidat pojišťovací branky po samostatném úniku Michala Fouska a ranách Hobzy či Matouška. V koncovce utkání jsme se nechali zatlačit soupeřem, kterému se opět podařilo dorovnat stav několik vteřin před koncem utkání. Na to jsme již zareagovat nestačili, a tak utkání skončilo nerozhodným výsledkem 2:2.

Bohužel se nám nepodařilo úspěšně vstoupit do nového roku, a tak jsme odjížděli pouze s bodem. Nicméně pevně věříme, že v příštích utkáních se nám povede lépe.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 5  (h5)- Góly, které obdržel, mu nemohou být vyčítány. V prvním zápase mu naše obranná hra moc nepomohla.

Pavel Matoušek 6 - Poctivě si plnil své obranné povinnosti a několikrát také zaútočil. Na branku soupeře vyslal nejednu tvrdou ránu. Bohužel však často letěla přímo na brankáře. Nicméně povedený výkon!

Fanda Mládek 5 - Snažil se hrát, jak je jeho zvykem - na jistotu. To se mu celkem dařilo, ale někdy by to chtělo se více zapojit do kombinace. Ve druhém poločase se mu podařila nádherná střela z přímého kopu, kterou orazítkoval spojnici branky. Na tuto ránu bude jistojistě navždy vzpomínat.

Jan Pech 7 (so)(so)Nejlepší individuální výkon týmu, který byl okořeněn dvěma góly. Výborný vzadu a velice aktivní směrem dopředu. Právě přes něho šla většina našich akcí. Určitě jde všem příkladem!

Michal Moučka 5 (so)Vstřelil gól a vzadu nechyboval, ale jak určitě ví on sám, mohl týmu pomoci mnohem více, a to hlavně směrem dopředu.

Vladimír Jiruše 5 - Celkem nenápadný výkon, ale svoje si odehrál. Dostal se také do pár šanci, které neproměnil. Ve druhém zápase nastoupil na pozici obránce po výměne s Pechem.

Jan Jun 4 cervene Výkon, který by se ani nemusel hodnotit. Hned v prvním poločase prvního utkání se snažil na poslední chvíli odvrátit inkasovanou branku skluzem, který rozhodčí ocenil červenou kartou.

Michal Fousek 5 - V prvním zápase i přes prohru celkem sympatický výkon, který doplnil dvěma asistencemi. Ve druhém zápase bohužel špatně řešil finální situace, a proto nižší známka.

Miloš Hobza 5 (so) - Jeho výkony jdou určitě nahoru. V prvním zápase vstřelil povedený gól. V některých situacích zbytečně plaší, chybí mu více klidu na míči, ale to určitě příjde s věkem!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po čtvrtém kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Matuláci Včelákov   8     7     1     0     30:10     22     vyhra vyhra remiza
2.   Oflenda Hlinsko   8     7     0     1     32:15     21     vyhra vyhra vyhra 
3.   Bison Steak Hlinsko   8     6     1     1     36:15     19     vyhra prohra remiza
4.   Slánky Hlinsko   8     2     3     3     27:25     9     vyhra prohra remiza
5.   Jamaica Slaves Hlinsko   8     2     3     3     24:31     9     vyhra vyhra prohra
6.   Orel Kameničky   8     2     1     5     18:24     7     prohra prohra prohra
7.   Orchestr Vítanov   8     2     1     5     14:29     7     prohra prohra remiza
8.   Hattrick Svratka   8     1     1     6     15:29     4     vyhra prohra prohra
9.   Perun Hluboká   8     1     1     6     26:44     4     prohra prohra remiza

Report ze čtvrtého kola v Hlinsku

15.12. nás čekalo další kolo I. Hlinecké ligy. Soupeřem nám byly týmy Oflendy Hlinsko a Orel Kameničky.

Hattrick Svratka - Oflenda Hlinsko 0:2

Na úvod nás čekal silnější ze soupeřů, a to Oflenda Hlinsko, tým který pravidelně hraje na špici soutěže. Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně. První naší větší šanci, ve které se ocitl Bureš, zlikvidoval na 2x skvěle chytající gólman hostů. V další šanci se ocitl opět Bureš, ale ze slibné pozice o chlup minul branku. Soupeře moc k ničemu nepouštěli. V další obrovské gólovce se po dobře rozehraném rohu ocitl Musil, ovšem jeho dělovka trefila pouze golmana, který by jinak ani nestihl zareagovat. Poté začal hrozit soupeř. Dlouhý balon si zpracoval útočník soupeře, kterého blbě pokryl Musil, otočil se a prostřelil Kaplana. 0:1. Hra se poté vyrovnala a obě mužstva si vytvářela šance, ovšem gólmani své týmy podrželi. Ve druhém poločase jsme opět začali aktivněji a golman soupeře se opět musel činit. Nejprve zlikvidoval dobrou ránu Musila, poté šanci Bureše a Jirušeho. Následně Mayer špatně rozehrál aut, čímž daroval míč soupeři v dobré pozici před naší brankou. Následnou střelu vyrazil Kaplan na roh, ze kterého po chybě Juna, který blbě pokryl hráče soupeř zvýšil na 2:0. Do konce zápasu už se toho moc nestalo, za zmínku snad stojí jen břevno Jirušeho. Konečný výsledek tedy 0:2. Nutno říct, že jsme konečně předvedli dobrý týmový výkon a rozhodně jsme nebyli horším týmem.

Hattrick Svratka - Orel Kameničky 5:1

Ve druhém zápase nás čekal tým Orel Kameničky. V první šanci se ocitl Kocour, na kterého po rohu Juna na zadní tyči zívala prázdná branka, ten ovšem touto šancí pohrdl a minul. Následně zahrozil Orel. Po dobré individuální akci jednoho z útočníků nás zachránila tyč. Chvíli na to Jiruše dobře podržel míč na půlce, počkal si na výborný náběh Jelínka, poslal mu balon po lajně a Jelínek uklidil balon na zadní tyč. 1:0. Radost nám ovšem nevydržela dlouho. Na dobrou střelu ze střední vzdálenosti Kaplan nedokázal reagovat. 1:1. Chvíli po rozehrávce se k odraženému míči dostal Jun, jehož střela byla sražena na roh. Ten rozehrál Musil na půlku hřiště na Kocoura, který nad ničím nepřemýšlel a z první poslal míč do sítě. 2:1. Na 3:1 zvyšoval o chvíli později Hobza po dobré přihrávce Musila a obrovské chybě soupeřovy obrany. Poločas. Naše dobře hrající obrana soupeře už do moc příležitostí nepouštěla, Orel hrozil pouze střelbou z dálky. Pak přišla dobře sehraná akce po ose Matoušek - Jelínek - Bureš - Matoušek a gól na 4:1. Chvíli poté přišla další pohledná akce, kdy Matoušek poslal dlouhý balon na Bureše, ten sklepl do lajny Jelínkovi a ten svým druhým gólem v zápase stanovil konečné skóre 5:1.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 6 (h5) - Tentokrát konečně neměl tolik práce. Obrana dnes konečně fungovala. S góly nemohl nic dělat.

Pavel Matoušek 6 (so) - Dobrý výkon podtrhl gólem. Dobře bránil, včas dostupoval soupeře. Občas měl problémy s rozehrávkou.

Erik Kocour 7 (so) - Výborné osobní souboje a dobře čte hru. Vstřelil důležitý gól ve druhém zápase.

Jiří Jelínek (so)(so) - Jednoznačně náš nejlepší hráč, který je letos z pozice obránce hodně hladový po gólech, a přitom ani nezapomíná na zadní vrátka.

Marek Musil 7 - Také dobrý výkon, který korunoval 2 asistencemi. Jako správný zkušený mazák dirigoval dění na hřišti. Škoda že se neujala jedna z jeho střel.

Vladimír Jiruše 5 - Konečně lepší výkon, kterému chyběl už jen vstřelený gól. Gólovou radost mu v prvním zápase překazilo břevno.

Jan Mayer 4 - Nastoupil pouze v prvním zápase, ve kterém se nikomu moc nedařilo a on nebyl výjimkou, slabý výkon.

Miloš Hobza 6 (so) - Konečně se trefil a celkově předvedl dobrý výkon. Opět dobře plnil i své defenzivní úkoly.

Martin Bureš 6 - V obou zápasech patřil k nejlepším na hřišti. Ovšem chyběl tomu gól, škoda že se žádná z jeho šancí neujala.

Jan Jun 5 - Dnes si odehrál svoje, ovšem také tomu chyběl gól. Potřeboval by doladit nějaké návyky při bránění.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po třetím kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Bison Steak Hlinsko   6     5     1     0     30:8     16     remiza vyhra vyhra  
2.   Matuláci Včelákov   6     5     1     0     20:6     16     remiza vyhra vyhra   
3.   Oflenda Hlinsko   6     5     0     1     26:13     15     vyhra vyhra vyhra   
4.   Orel Kameničky   6     2     1     3     15:16     7     prohra prohra vyhra   
5.   Orchestr Vítanov   6     2     1     3     14:23     7     remiza prohra vyhra   
6.   Slánky Hlinsko   6     1     3     2     20:21     6     remiza vyhra remiza   
7.   Perun Hluboká   6     1     1     4     18:29     4     remiza vyhra prohra   
8.   Jamaica Slaves Hlinsko   6     0     3     3     14:25     3     prohra remiza prohra   
9.   Hattrick Svratka   6     0     1     5     10:26     1     prohra prohra prohra   

Report z třetího kola v Hlinsku

V sobotu 8.12. náš "B" tým čekal další dvojzápas v I. Hlinecké lize,kde se nám letos zatím vůbec nedaří. S čímž jsme chtěli něco udělat a posílí jsme mužstvo hráči z "A" týmu, kteří předtím odehráli dvojzápas ve Skutči a připojili se v průběhu prvního zápasu. K dispozici tedy byli Kaplan - Mládek, Jiruše, Pech, Musil, Matoušek - Hobza, Jun, Mayer, Bureš, Kalina.

Hattrick Svratka - Perun Hluboká 2:6

V prvním zápase nás čekal tým Perun Hluboká. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a po několika minutách jsme prohrávali o 3 branky po obrovských individuálních chybách. Mezitím už se připojili hráči "A" týmu a naše hra se lehce zvedla. Do poločasu jsme ještě dokázali snížit na 3:1 zásluhou Musila,který prostřelil brankáře z dálky. Ve druhém poločase jsme chtěli výsledek zvrátit v náš prospěch. Soupeř už hrozil jen z brejků,nebo dlouhých vyhozů brankáře. Ovšem opět jsme doplatili na náš obvyklý problém - vstřelit gól. Šancí bylo dost,ale trefili jsme 2x tyč a v ostatních případech naše šance končili v rukou brankáře. Při pokusu o zvrat a hraní power play jsme následně 3x inkasovali. Na konečných 2:6 upravil opět střelou z dálky Musil.

Hattrick Svratka - Slánky Hlinsko 5:8

Ve druhém zápase jsme se utkali s týmem Slánky Hlinsko. Začátek zápasu byl vyrovnaný a byly šance na obou stranách. Ovšem netrvalo to moc dlouho a soupeř začal mít převahu a přišly dva rychle góly. 0:2. Zásluhou Pecha jsme dokázali hned snížit na 1:2. Ovšem netrvalo to dlouho a po chybě obrany to bylo zase o dvě branky. 1:3 - toto skóre vydrželo do poločasu. V druhém poločase padlo celkem 9 branek. Bohužel 5 jich bylo do naší sítě. Za nás postupně skórovali Kalina,Bureš,Mayer a druhý gól v zápase přidal Pech. Konečně skóre tedy 5:8.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 8 (h5) - Nemá to letos vůbec jednoduché. Jako jediný z týmu snese přísnější měřítko. Nebýt jeho dobrých výkonů, v každém zápase bychom dostali minimálně o 5 gólů více.

František Mládek - Nehodnocen. Na začátku prvního zápasu se smolně zranil.

Pavel Matoušek 3 - Často pozičně propadal a pozdě dostupoval útočníky soupeře.

Vladimír Jiruše 3 - Letos se zatím hledá. Nedaří se mu vzadu a ani směrem dopředu. Chtělo by to více tréninků s týmem.

Marek Musil 6 (so)(so) - Jeden z těch lepších hráčů na hřišti. Aktivně podporoval útok, ale nutno říct, že někdy zbytečně volil střelbu z velké dálky místo přihrávky spoluhráčům do lepších pozic.

Jan Pech 6 (so)(so) - Také jeden z těch lepších. Poctivě si plnil defenzivní úkoly a dobře podporoval útok. Ačkoliv udělal ve druhém zápase chybu, kterou daroval soupeři velice laciný gól.

Jan Mayer 4 (so) - Snažil se. Ale letos se mu taky vůbec nedaří. Možná by pomohlo navštěvování tréninků.

Zdeněk Kalina 4 (so) - Z důvodu vysokého počtu útočníků se na hřiště moc nedostával. Ve druhém zápase svou brankou snížil soupeřův náskok.

Miloš Hobza 3 - Letos se mu neda upřít zlepšení v defenzivní práci. Ovšem v ofénzivě je to těžká bída. Opět promarnil spoustu šancí.

Martin Bureš 4 (so) - Taky neměl moc prostoru na hřišti. V první zápase trefil tyč. Ve druhém prostřelil bodlem vše, co mu stálo v cestě.

Jan Jun 3 zlute - Za oba zápasy se nedostal snad ani do jedné gólové šance, to je na útočníka velká bída.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po druhém kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Bison Steak Hlinsko   4     4     0     0     26:7     12     vyhra vyhra vyhra   
2.   Matuláci Včelákov   4     4     0     0     16:4     12     vyhra vyhra vyhra   
3.   Oflenda Hlinsko   4     3     0     1     15:10     9     vyhra prohra vyhra   
4.   Orel Kameničky   4     2     1     1     14:10     7     vyhra remiza vyhra   
5.   Orchestr Vítanov   4     2     0     2     10:12     6     vyhra prohra vyhra   
6.   Slánky Hlinsko   4     0     2     2     8:12     2     remiza remiza prohra   
7.   Jamaica Slaves Hlinsko   4     0     2     2     7:17     2     prohra remiza remiza   
8.   Hattrick Svratka   4     0     1     3     3:12     1     prohra prohra prohra   
9.   Perun Hluboká   4     0     0     4     8:23     0     prohra prohra prohra   

Report z druhého kola v Hlinsku

Uplynul týden a naše Béčko opět vyrazilo k dalším dvěma utkáním do hlinecké haly. Tentokrát nás čekali soupeři z Vítanova a Včelákova.

Hattrick Svratka – Orchestr Vítanov 0:1

Začátek zápasu se nám velmi podařil. Během prvních osmi minut jsme soupeře z Vítanova k ničemu nepustili a zároveň jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí, které jsme bohužel nedokázali využít. Především Hobza s Ondrou T. hýřili aktivitou. Poté se dostal ke slovu soupeř, který několikrát zahrozil. Vše pochytal výborně chytající Kaplan. A tak se skóre v prvním poločase nepohnulo. Do druhé půle nastoupili lépe hráči Vítanova. My jsme se ze zápasu začali postupně vytrácet. Bohužel už jsme si tolik šancí jako v prvním poločase nevypracovali. Když už se zdálo, že zápas skončí bezbrankovou remízou, objevil se před bránou hráč Vítanova a nedal Kaplanovi šanci – 0:1. Dokonce zápasu už jsme si žádný tlak nedokázali vytvořit a hned první utkání prohráli. Zápasy proti takovému soupeři bychom měli zvládat mnohem lépe!

Hattrick Svratka – Matuláci Včelákov 0:3

Po půlhodinové pauze jsme hráli proti Matulákům z Včelákova. Už jsme potřebovali zabrat a připsat si první tři body do tabulky. Jenomže do zápasu jsme nastoupili velmi špatně. Tak jak jsme dohráli první zápas, tak jsme pokračovali i v tom druhém. Spousta nepřesností na našich sálovkách. Spousta prohraných soubojů. Dopředu jsme nic pořádného nevymysleli a jen díky formě Kaplana jsme do poločasu prohrávali pouze 0:1. V druhé půli se nic nezměnilo a my pokračovali v hrozném výkonu plném chyb. Chyběla nám podpora obránců a finální řešení gólových situací. V poslední pětiminutovce nám Matuláci nasázeli ještě dvě branky – 0:3.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 8 (h5) - V obouch zápasech předváděl skvělé zákroky a jen díky němu jsme neodjeli s debaklem. S žádnou obrženou brankou nemohl nic udělat.

Erik Kocour 4 – Známe ho v lepší formě. Dnes si plnil spíše obranné úkoly a dopředu se moc nedostal. Rozehrávka se mi moc nedařila.

Pavel Matoušek 3 – Bohužel se svezl s výkonem celé obrany. Pozičně to pořád není dobré. Dopředu nic nevymyslel.

Jakub Řádek 4 – Vzadu při té bídě se snažil hrát tak jak je jeho zvykem. Hodně soubojů a pokusů vystřelit. Ovšem všechny střely letěli mimo.

Martin Ondra 4  - Bojoval jak je jeho zvykem. Několikrát se ale zapomněl v útoku a nevracel se zpět. Některé situace před bránou soupeře měl řešit mnohem lépe.

Tomáš Ondra 5  - Vrátil se po zranění, aby se pomalu rozehrál. Bojoval jako vždy, ale bohužel dnes mu moc hráčů nepomohlo.   

Miloš Hobza 3 – V prvním zápase hýřil aktivitou, bojoval, několikrát zakončil. Postupně se ale z hřistě vytratil a nepředvedl vůbec nic.

Michal Fousek 3 – Výkony tohoto hráče jdou bohužel dolů. Sám ví, že umí zahrát mnohem lepe. Zbytečně se nechává vyprovokovat.

Vladimír Jiruše 3 – Jakoby dnes na hřišti vůbec nebyl. Nedařilo se mu vůbec nic, hodně kazil a poztrácel hodně balonů.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tabulka I. Hlinecké ligy po prvním kole

#   TÝM Z V R P S B Forma
1.   Bison Steak Hlinsko   2     2     0     0     14:4     6     vyhra vyhra   
2.   Matuláci Včelákov   2     2     0     0     10:3     6     vyhra vyhra   
3.   Oflenda Hlinsko   2     2     0     0     8:4     6     vyhra vyhra   
4.   Orel Kameničky   2     1     0     1     8:5     3     vyhra prohra   
5.   Orchestr Vítanov   2     1     0     1     7:9     3     vyhra prohra   
6.   Hattrick Svratka   2     0     1     1     3:8     1     prohra remiza   
7.   Jamaica Slaves Hlinsko   2     0     1     1     3:9     1     remiza prohra   
8.   Slánky Hlinsko   2     0     0     2     2:6     0     prohra prohra   
9.   Perun Hluboká   2     0     0     2     3:10     0     prohra prohra   

Report z prvního kola v Hlinsku

Po delším volnu jsme opět vyrazily na futsal. 24. 11. 2018 hrálo „A“ ve Vysokém Mýtě a „B“ v Hlinsku. Kluci z Béčka čelili týmu Jamaica Slaves Hlinsko, který je nováčkem v I. Hlinecké lize, jelikož v minulé sezóně vyhrál II. Hlineckou ligu. Po zápase volnu přišel těžký soupeř Bison Steak Bar – tým, který minulou sezónu vyhrál I. Ligu v Hlinsku.

Hattrick Svratka - Jamaica Slaves Hlinsko 1:1 (Jiruše)

Nastoupili jsme velmi útočně a úvod nebyl vůbec špatný. Bohužel chyběla koncovka, což se potvrdilo hned v první půlce, kdy postupně Jun, Mayer, Hobza i Jiruše zahazovali slibné šance, které jim posílal snad sám „Pán Bůh“. Za stavu 0:0, kdy jsme měli hru plně pod kontrolou, přišlo nedorozumění v obraně mezi Mládkem a brankářem Kaplanem. Sám před brankářem se ocitl útočník z Jamaicy a slavil. Tento stav vydržel do konce první půlky. O přestávce jsme zkusili ještě aktivnější hru, ale po nepřesných střelách zejména Hobzy jsme gól nedali. Nakonec ale odměna za snahu přišla, když obránce Kocour skvěle našel před bránou výborně nabíhajícího Jirušeho a ten z půl metru nedal gólmanovi šanci. 1:1. Po chvilce jsme mohli dát další gól, když Kocour trefil jen tyč. Ještě jsme mohli přidat další góly, ale už se nám nepodařilo trefit bránu. Co si budeme povídat, 1 bod z tohoto utkání je opravdu málo.

Hattrick Svratka - Bison Steak Bar 7:2 (2x Mayer)

Po jednozápasové pauze jsme hráli proti těžkému soupeři Bison Steak Bar. Hned od začátku bylo vidět kdo je lepší tým a první gól v náš neprospěch přišel už po 3 minutách, kdy po nedůrazu v obraně soupeř lehce doklepl balón do branky. Bison stupňoval tlak a byl lepší a nebezpečnější. Po chvilce to bylo 2:0, když soupeř rozjel taktiku „TIKI-TAKA“ a všichni naši hráči, nevěděli kam
běžet. Bohužel takto padly i další góly a najednou to bylo 7:0. Bison Steak Bar si vzal několik minut před koncem oddechový čas a začal hrát vysoko s gólmanem, aby zkusili natrénovat různé situace. To nám ale docela vyhotovovalo, protože chvilku na to doklepl balon do brány Mayer. 7:1. Po napadání soupeřova útoku jsme získali balon a po druhé se tak mohl radovat Mayer, když snížil na 7:2. Nebyl to od nás dobrý zápas a to především pětiminutová pasáž při které jsme obdrželi 5 gólů. Nutno podotknout že tým Bison Steak Bar, hrají opravdu dobře a je těžké je porazit.

Hodnocení hráčů

Filip Kaplan 6  (h5)  - V prvním zápase si nekřikl na obránce a byl z toho gól, naopak v druhým zápase podržel skvělými zákroky. A díky němu nebyl gólový příděl ještě vyšší

Erik Kocour 5 - Důležité obrané zákroky, hodněkrát vyšel vítěžně, ale chybí tam komunikace směrem dopředu, málo mluví. Jinak to byl jeho dobrý výkon.

Pavel Matoušek 4 zlute Dnes nic moc, moc se nenabízel spoluhráčům a málo komunikuje. Víme že umí hrát lépe. Zbytečný žlutá karta za zakopnutí balónu a nepřesný aut jsou akorát toho důkazy.

František Mládek 4 - Přesný přihrávky, snaha pomáhat dopředu, bohužel se však nestíhá vracet a jsou z toho nebezpečný protiútoky, dnes to nebyl jeho dobrý výkon, ale všichni známe jeho silné stránky na place, kterých musíme příště lépe využít.

Vladimír Jiruše 5 (so)V prvním zápase mařil soupeře rozehrávku a dal gól. Hodně asistoval útočníkům do tutových akcí 1 na 1. Mohl mít minimálně 5 asistencí na gól.

Jan Mayer  5 (so)(so)- Snažil se, dal 2 góly, ale občas nezachytal soupeře při útocích a byly z toho zbytečné góly.

Miloš Hobza 4 - Nepřesnost střel, to snad nejde ani popsat. Jinak snaha dozadu dobrá, bojovnost ano, ale ta nepřesnost = ztráty. Bohužel..

Tomáš Vítek 7 - Nejlepší hráč dnes. Skvělé zákroky, výborná podpora do útoku a ukázal výbornou techniku, škoda že to několikrát moc tahal až z toho byla ztráta, ale jinak opravdu pěkný výkon.

Jan Jun 4 zlute - Dopředu nic moc, ztratí balon, trvá než se vrátí, zbytečně fauluje a komunikuje s rozhodčím. Jinak s balonem hodně ztrácí.

 © napsal Vladimír Jiruše

 

Aktualita

The Hattrick Times

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery